چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵

ورود سامانه بارشی جدید به کشور

ورود سامانه بارشی جدید به کشور کارشناس سازمان هواشناسی گفت: امروز بعدازظهر شنبه (۱۰ اسفندماه) سامانه بارشی جدیدی از سمت شمال غرب وارد کشور می‌شود که موجب بارش باران و برف و وزش باد در این مناطق خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 29
کد خبر: ۳۷۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریبا گودرزی افزود: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز در بیشتر مناطق کشور جوی آرام پیش‌بینی می‌شود، اما از بعدازظهر با ورود سامانه بارشی از سمت شمال غرب کشور بارش باران و برف و وزش باد در این مناطق آغاز خواهد شد.

 

وی در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: یکشنبه در مناطق شمال غرب و غرب استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی بارش برف و باران و وزش باد، در استان‌های ساحلی خزر بارش باران و وزش باد و در ارتفاعات و مناطق کوهستانی بارش برف و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

 

گودرزی ادامه داد: دوشنبه بارش در شمال غرب کشور تضعیف خواهد شد و در بخش‌هایی از شمال غرب، سواحل دریای خزر، دامنه‌های البرز و همچنین شمال شرق فعال می‌شود. دوشنبه کاهش دما و وزش باد نسبتا شدید در نوار شمالی کشور پیش‌بینی می‌شود، سه شنبه این سامانه در شمال شرق سبب ریزش برف و باران و در سواحل شرقی دریای خزر بارش باران می‌شود و اواخر روز چهارشنبه از شمال شرق کشور خارج می‌شود.

 

وی گفت: از بعدازظهر یکشنبه و طی روز دوشنبه و سه شنبه دریای خزر مواج است، روز‌های دوشنبه غرب خلیج فارس و روز‌های سه شنبه و چهارشنبه مرکز و شرق خلیج فارس مواج است.

 

تهران صاف کمی ابری

کارشناس سازمان هواشناسی افزود: امروز آسمان تهران صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی است و در شب صاف و کمی ابری گاهی با وزش باد همراه است. کمینه دمای امروز صبح تهران ۵ درجه بالای صفر بود و بیشینه دمای امروز پایتخت به ۱۵ درجه بالای صفر می‌رسد.

 

گودرزی گفت: شهرکرد با دمای ۷ درجه زیر صفر و بندرعباس ۲۷ درجه بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین نقاط کشور در ۲۴ ساعت گذشته بودند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار